Kortinlösen

- nöjdare kunder och chans till ökad försäljning


Vi erbjuder en lösning som ger en snabb och säker korthantering
för alla ledande kort på marknaden!

Spar tid och resurser - och ge kunden service genom att erbjuda betalning med kort!

Logga in


Välkommen till Teller!

Nordea har flyttat sin kortinlösenverksamhet till Kortaccept Nordic AB, som därefter har sålts till betalningsspecialisten Teller A/S den 10 december. Efter försäljningen är Kortaccept Nordic AB ett helägt dotterbolag till Teller A/S.

Behöver du göra något? Svaret är nej

Försäljningen kommer inte att påverka din befintliga betalningslösning och villkoren för ditt kortinlösenavtal är fortsatt oförändrade.

Offentliga sektorn

Tillhör ni offentliga sektorn och har Nordea som er upphandlade leverantör av kortinlösen tjänster så kommer det fortsatt att vara så. Däremot har vi bytt underleverantör till Teller.

Vem är Teller?

Teller är ett dotterbolag till Nets. På Teller kan du få ett inlösenavtal för att acceptera internationella betalkort i alla nordiska och baltiska länderna .Teller är specialist på kortbetalningar .Det är vår ambition att vara den bästa och mest attraktiva förvärvare på den nordiska marknaden .Vi är lokalt i alla nordiska och baltiska länder och har mångårig erfarenhet och god kännedom om lokala förhållanden och lagstiftning.

Dina villkor är oförändrade och finns tillgängliga på www.teller.se/kort.

Få mer information om Teller på www.teller.se. Du kan också kontakta Teller på telefon 0771-33 66 99 eller e-post kortaccept-se@teller.com.


2016.02.09